İyi bir kura çektik

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara iyi bir kura çektiklerini belirterek ''İyi bir kura çektik. Elimizden geleni yapıp gruptan çıkmak istiyoruz. Hedefimiz grup birinciliği ama dörtlü gruptan zaten iki takım çıkıyor. Bir ve ikinci sıradaki takım çı

İyi bir kura çektik

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara iyi bir kura çektiklerini belirterek ''İyi bir kura çektik. Elimizden geleni yapıp gruptan çıkmak istiyoruz. Hedefimiz grup birinciliği ama dörtlü gruptan zaten iki takım çıkıyor. Bir ve ikinci sıradaki takım çıkıyor. Bir olmazsa iki olur. Gruptan çıkmak istiyoruz. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Trabzonspor iyi yolda. Bizim yaptığımız uygulamaları biliyorlar zeten. Bütün camia rahat olsun. Trabzonspor iyi yolda ve herşey güzel olacak. Trabzonspor'u hakettiği yere getireceğiz Allahın izniyle'' dedi.

Transfer konusuya Başkan Hacıosmanoğlu'nun ilgilendiğini söyleyen Engin Kara ''Transfer konusuyla Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu zaten kendisi ilgileniyor. Bir transfer büyük ihtimalle santrafos transferi yapacağız. Başkanımız uğraşıyor. Şartları biliyorsunuz zaten. İyi bir transfer iyi maliyetlere geliyor. uygun oduğu takdirde başkanımız bunu yapacaktır'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler