İyi basketbol oynuyoruz

Beko Basketbol Ligi'nin 27.haftasında Trabzonspor, kendi saha ve seyircisi önünde dün akşam konuk ettiği Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 92-63 mağlup etmenin sevincini yaşıyor. Ligde kalma adına Antalya Büyükşehir Belediyesi karşısında önemli bir galibiy

İyi basketbol oynuyoruz

Beko Basketbol Ligi'nin 27.haftasında Trabzonspor, kendi saha ve seyircisi önünde dün akşam konuk ettiği Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 92-63 mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

 

Ligde kalma adına Antalya Büyükşehir Belediyesi karşısında önemli bir galibiyet alan Trabzonspor Basketbol takımı, bu hafta sonu deplasmanda Bandırma Kırmızı takımına konuk olacak. Bu maç sonrasında Bordo-Mavililer, Beşiktaş’ı konuk edecek. 

 

Daha sonraki hafta ise Türk Telekom ile telafisi olmayan final gibi müsabakaya çıkacak. Trabzonspor Basket takımı eğer bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılması halinde ligde kalmayı garantileyecek.

 

Asbaşkan Levent Erkuloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi karşısında sporcuların üstün bir performans sergilediğini belirterek, “Bunun karşılığını da sahadan farklı galibiyetle ayrılarak aldık.  Şimdi önümüzde ligin son sırasında bulunan Bandırma deplasmanı var.

Bu müsabakadan da istediğimiz sonucu sahadan alarak ayrılmak istiyoruz.  Bizim hedefimiz kalan müsabakaları kazanarak ligde kalmak. Bunun içinde iyi basketbol oynuyoruz.

 

Eğer bu hedefimize ulaşmamız halinde gelecek sezon ligde daha iyi bir sporcu kadrosuyla yarışarak Trabzonspor Basketbol takımını layık olduğu yerede getireceğiz” ifadelerini kullandı.

trabzonspor-basket-takim.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler