Itandje bilmecesi

Rizespor'da Itandje bilmecesi yaşanıyor

Itandje bilmecesi
Yeşil-Mavililer’de sezon hazırlıklarına katılmayan kaleci Itandje'ye ulaşılamıyor

Çaykur Rizespor’da Charles Itandje sıkıntısı yaşanıyor… Yeşil-Mavililer’in Rize’de devam eden yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Itandje'ye telefonla bile ulaşılamıyor. Teknik kadro ve yönetimden izin almayan Kamerunlu file bekçisinden haber alınamadığı gibi menajerinin Bursaspor ile görüştüğü öğrenildi ve bu durum da büyük tepkilere neden oldu. Yeşil-Mavililerin geçen sezon başında transfer ettiği Charles ligin ikinci yarısında kötü bir performans göstermişti. Charles, özellikle Trabzonspor ile oynanan maçta yediği 6 golle eleştiri oklarını üzerine çekmişti.

Yeşil-Mavili kulüple bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Charles Itandje geçen sezon sona erdikten sonra başkan Metin Kalkavan’dan sözleşmesinin dışında ücret artışı istemiş ancak Kalkavan bunu kabul etmemişti. Sezon sonu tatilini ülkesi Kamerun ile birlikte İngiltere’de geçirdiği öğrenilen Itandje'nin Rizespor’dan ayrılmak istediği ve bunun içinde kendisine gelen teklifleri değerlendirmek için böyle bir yol çizdiği edinilen bilgiler arasında. İzin almadan hazırlıklara katılmayan Kamerun'lu file bekçisinin bu durumu Hikmet Karaman'ı ise oldukça kızdırdı.
 
Çaykur Rizespor'un hiç bir şekilde ulaşamadığı Charles Itandje'nin menajerinin ise Mert Günok ile yollarını ayıran Bursaspor ile temas halinde olduğu öğrenildi. Menajerin Bursaspor'lu yöneticilerle bir kaç kez görüştüğü gelen haberler arasında yer alıyor. Itandje'nin bu tavrından oldukça rahatsız olan teknik direktör Hikmet Karaman, "Geçen sezon başında Itandje'yi Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz ile birlikte transfer ettim. İzin almadan hazırlıklara katılmadığı gibi kendisine de ulaşılamıyor. Bu yaptığı doğru değil. Gereken ne ise yapılacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler