"İtalya'ya galibiyet için gideceğiz"

Trabzonspor'un Fransız yıldızı Florent Malouda, Apollon Limassol'ü yenerek bir üst tura çıktıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.Malouda, ilk yarıda attıkları goller sayesinde maçı erken kopardıklarını belirterek liderliği garantilemelerine rağmen

"İtalya'ya galibiyet için gideceğiz"

Trabzonspor'un Fransız yıldızı Florent Malouda, Apollon Limassol'ü yenerek bir üst tura çıktıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Malouda, ilk yarıda attıkları goller sayesinde maçı erken kopardıklarını belirterek liderliği garantilemelerine rağmen Lazio deplasmanına da kazanmak için gideceklerini söyledi.

İşte Malouda'nın sözleri:

"Çok mutluyuz çünkü bir üst tura çıktık. Maça çok iyi başlamamız avantaj oldu. İlk yarıda maç istediğimiz skora geldi. Hem Türkiye için hem de Trabzon için çok iyi bir skor elde ettik. Garantiledik ve herkes için ödül oldu. Biz bu turu hakettik, çok çalıştık ve başardık."

"Lazio karşısında da oraya kazanmak için gitmemiz gerekiyor. Onların da bizim de kaybedeceği bir şey yok. Beraberlik bile bizim işimize yarar tabii ki ama biz İtalya'ya kazanmak için gideceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor