İtalyanlardan mutlusu yok

 Polonya ve Ukrayna’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın çeyrek final maçında İngiltere ile İtalya, Kiev’deki Milli Olimpiyat Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. İki takımında pozisyona girmekte zorlandığı maçın ilk 90 dakikası

İtalyanlardan mutlusu yok

 

Polonya ve Ukrayna’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın çeyrek final maçında İngiltere ile İtalya, Kiev’deki Milli Olimpiyat Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. İki takımında pozisyona girmekte zorlandığı maçın ilk 90 dakikası golsüz beraberlikle tamamlandı.

 

Uzatma bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca maç penaltılara kaldı. İtalya’da Balotelli, Pirlo, Nocerino, Diamanti, penaltı atışlarını gole çevirirken, Montolivo ise atışı değerlendiremedi. İngiltere’de ise Gerrard ile Rooney, penaltı atışlarında başarılı olurken, Ashley Young ve Ashley Cole, penaltı atışlarını gole çevirmeyince, İngilizler Avrupa Futbol Şampiyonası veda etti. İtalya, bu sonuçla yarı finale yükselen son takım oldu.

 

 

Avrupa Şampiyonası’nda yarı final eşleşmeleri şöyle:

27 Haziran: Portekiz - İspanya

28 Haziran: Almanya - İtalya

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor