İtalya'dan Trabzonspor'a müjde!

Lazio'nun 150 taraftarı, takımlarının UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile oynadığı maçta taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alındı. İtalya basınından Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Lazio'nun deplasman

İtalya'dan Trabzonspor'a müjde!
Lazio'nun 150 taraftarı, takımlarının UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile oynadığı maçta taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
 
İtalya basınından Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Lazio'nun deplasmanda Legia Varşova'yı 2-0 yendiği maçın ardından 150 İtalyan taraftarın gözaltına alındığı belirtildi. 
 
Maçtan önceki gece, İtalyan taraftarlarlardan 17'sinin Polonya'nın başkenti Varşova'da olay çıkartarak ülkeden sınırdışı edildiği, bu durumu protesto eden diğer taraftarların maç günü bu nedenle taşkınlık çıkararak gözaltına alındığı öğrenildi. 
 
TRABZONSPOR'A İYİ HABER
 
Haberde, Lazio taraftarının önceki maçlarda da buna benzer eylemlere karışması nedeniyle UEFA'nın radarında olduğu ve bu kez seyircisiz maç oynama cezası almasının beklendiği ifade edildi. Bu nedenle, UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderliğini belirleyecek Lazio'nun Trabzonspor'u konuk edeceği 12 Aralık'taki karşılaşmanın, seyircisiz oynanabileceği vurgulandı.
 
Bu olayların ardından Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, Lazio taraftarına serzenişte bulundu. Önceki sezonlarda da buna benzer nedenlerle UEFA Avrupa Ligi'nde kulübün seyircisiz oynama cezası aldığını hatırlatan Petkovic, "Bu olayların sporla veya futbolla hiçbir ilgisi yok. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Hepimiz maçlara ailemizle gitmek istiyoruz. Bu sorunla başa çıkmak için, amaçları sadece kavga çıkarmak olan taraftarlar, en ağır şekilde cezalandırılmalı" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler