İtalya'dan ilginç Trabzonspor iddiası!

İtalyan basını hiç gündeme gelmemesine rağmen Essien'in Trabzonspor'a geleceğini yazdı. Üstelik Essien'in mecburi olarak Trabzon'a imza atacağını öne sürdü.İtalyan Pianeta Milan, Trabzonspor'un daha önce olumsuz cevap almasına rağmen Michael Essien'den va

İtalya'dan ilginç Trabzonspor iddiası!

İtalyan basını hiç gündeme gelmemesine rağmen Essien'in Trabzonspor'a geleceğini yazdı. Üstelik Essien'in mecburi olarak Trabzon'a imza atacağını öne sürdü.

İtalyan Pianeta Milan, Trabzonspor'un daha önce olumsuz cevap almasına rağmen Michael Essien'den vazgeçmediğini yazdı. Gazete 31 yaşındaki oyuncunun daha önce Yunan Olympiakos ile birlikte Beşiktaş ve Trabzonspor'a da olumsuz cevap verdiğini ama Trabzonspor'un tecrübeli oyuncudan vazgeçmediğini yazdı. Gazete, Essien'in başka bir teklif almadığı için gönülsüz de olsa Trabzonspor'a evet demek zorunda olacağını iddia etti.

Bu iddia Trabzonspor cephesinden ise doğrulanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler