İtalya'da Trabzonspor etkisi...

Lazio ve Roma'ya yakınlığı ile bilinen Corriere dello Sport Gazetesi, Trabzonspor karşılaşması için ana gazetedeki takım haberlerinin yanı sıra özel bir ek yaptı.Lazio için bu maçın çok önemli olduğu ifade edilirken, “Lazio, lider olmak için kazanmak zoru

İtalya'da Trabzonspor etkisi...

Lazio ve Roma'ya yakınlığı ile bilinen Corriere dello Sport Gazetesi, Trabzonspor karşılaşması için ana gazetedeki takım haberlerinin yanı sıra özel bir ek yaptı.

Lazio için bu maçın çok önemli olduğu ifade edilirken, “Lazio, lider olmak için kazanmak zorunda” denildi. Gazete, “Trabzonspor için 61’in anlamı” adlı haberde takımın tarihi ve önemli maçlarına da yer verdi. Vladimir Petkoviç’in, “Burada önemli olan ben değilim, herkesin bu maçta takımını desteklemesi gerek” ifadesi ana gazetenin birinci sayfasında yer aldı. Takımın bu kadar kötü gitmesiyle ilgili yapılan ankette ise yüzde 77.3 ile sorumlulukta en büyük payın Başkan Lotito’da olduğu vurgulandı. Milan ve İnter haberlerinin ön plana çıkarıldığı La Gazetta dello Sport ile Juventus’un ağırlık verildiği Tuttosport gazetelerinde Lazio-Trabzonspor maçıyla ilgili tek bir habere bile yer verilmemesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler