İtalya'da Juventus engel tanımıyor

İtalya Serie A'da 32. haftada nefes kesen bir mücadele oynandı. Lider, Juventus deplasmanda Milan'la karşılaştı ve maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı.   San Siro'da oynanan dev karşılaşmada 18. dakikada Milan Alex'in golü ile öne geçti. Juventus'un berabe

İtalya'da Juventus engel tanımıyor
İtalya Serie A'da 32. haftada nefes kesen bir mücadele oynandı. Lider, Juventus deplasmanda Milan'la karşılaştı ve maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı.
 
San Siro'da oynanan dev karşılaşmada 18. dakikada Milan Alex'in golü ile öne geçti. Juventus'un beraberlik golü ise 27'de Mandzukic'ten geldi. İkinci yarıda misafir takım ataklarını sıklaştırdığı sırada Pogba'nın golüyle 2-1 üstünlüğü yakaladı.
 
Karşılaşma bu sonuçla sona ererken siyah beyazlı ekip 76'a puana yükselerek liderliğine devam etti. En yakın rakibi Napoli'ye de maç fazlasıyla 9 puan fark attı. Ev sahibi takım ise 49 puanla 6. sırada kaldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor