İtalya'da istifa depremi

İtalya Milli takımı teknik direktörü Prandelli ve İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete görevinden istifa ettiİtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, Uruguay karşılaşmasının a

İtalya'da istifa depremi

İtalya Milli takımı teknik direktörü Prandelli ve İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete görevinden istifa etti

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, Uruguay karşılaşmasının ardından istifa ettiğini açıkladı.

Breziya'daki Dünya Kupası'nda D Grubu'nda Uruguay'a yenilerek turnuva dışında kalan İtalya'da maç sonrası deprem yaşandı. Turnuva öncesinde İtalya ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalayan Prandelli, 1-0 kaybettikleri Uruguay karşılaşmasının ardından İtalya Futbol Federasyonu Başkanı ile görüşme gerçekleştirdi.

Tecrübeli teknik adamın bu görüşme sırasında istifasını açıkladığı öğrenilirken daha sonra basın mensuplarına konuşan İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, "Ben de istifamı duyurmak istiyorum. Umarım gelecek yönetim Prandelli'yi ikna edebilir" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor