İtalya son maça bıraktı

 EURO2012 C Grubu'nda İtalya ile Hırvatistan ikinci maçlarında karşı karşıya geldi.EURO2012 C Grubu'nda italya ile Hırvastistan karşı karşıya geldi. Municipal Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi. İtalya'nın golünü 39. dakikada s

İtalya son maça bıraktı

 

EURO2012 C Grubu'nda İtalya ile Hırvatistan ikinci maçlarında karşı karşıya geldi.

EURO2012 C Grubu'nda italya ile Hırvastistan karşı karşıya geldi. Municipal Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi. 

İtalya'nın golünü 39. dakikada serbest vuruştan Andrea Pirlo kaydetti. Hırvatistan'ın golü ise 72. dakikada Mario Mandzukic'den geldi.

İspanya beraberliğiyle turnuvaya başlayan İtalya, Hırvatistan karşısında önde olmasına rağmen skoru koruyamadı ve beraberlikle yetinmek zorunda kaldı. İrlanda'yı deviren Hırvatistan ise 1-1'lik skorla önemli puan aldı. İtalya, İspanya maçının ardından da önde olduğu maçta galibiyete ulaşamadı. 

Öte yandan 1991 yılında Yugoslavya'dan ayrılan Hırvatistan yeni döneminde İtalya ile 6. kez karşılaştı. 6. maçta da Hırvatistan, İtalya'ya mağlup olmadı.

Bu maçın ardından İtalya puanını 2'ye, Hırvatistan ise puanını 4'e yükseltti. Grupta İtalya son maçını İrlanda, Hırvatistan ise İspanya ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor