İtalya basınında Trabzonspor etkisi!

İtalya'nın Juventus takımının UEFA Avrupa Ligi 3. turda Trabzonspor ile eşleşmesi, İtalyan basınına "Eyvah yine Türkler geliyor" dedirtti.UEFA Şampiyonlar Ligi'de Galatasaray ile B Grubu son maçında olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 günde oynanabilen maç

İtalya basınında Trabzonspor etkisi!

İtalya'nın Juventus takımının UEFA Avrupa Ligi 3. turda Trabzonspor ile eşleşmesi, İtalyan basınına "Eyvah yine Türkler geliyor" dedirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'de Galatasaray ile B Grubu son maçında olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 günde oynanabilen maçta sarı-kırmızılılara boyun eğerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kalan Juventus'un yeniden bir Türk takımıyla eşleşmesi, İtalyan spor basınında geniş yer buldu.

Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesi, geçen haftaki karlı Galatasaray maçının bir fotoğrafını kullandığı haberini, "Juventus olamaz! Yine Türkler" başlığıyla manşete taşıdı.

La Gazzetta dello Sport'un da "Juve için kötü anılar. Önce Türkiye, sonra Fiorentina" başlığını kullandığı haberinde, İtalya'da yaygın kullanılan "Eyvah! Anneciğim Türkler" ifadesini kullanması dikkati çekti. Juventus'un Galatasaray'a elendikten sonra bir başka Türkiye macerasına çıkmaya hazırlandığı belirtildi.

Corriere dello Sport gazetesi ise bir sonraki tura odaklandığı haberine, "Büyük Juventus-Fiorentina maçına doğru" başlığını attı.

İtalyan basınındaki haberlerde, Juventus adına kura çekimine katılan sportif direktör Pavel Nedved'in "Umarım kar yağmaz" sözleriyle Galatasaray maçına atıfta bulunması da ortak ifadeler arasında yer aldı.

İtalyan medyasında, siyah-beyazlı ekibin Trabzonspor'u elemesi durumunda bir başka İtalyan takımı Fiorentina ile eşleşme ihtimali üzerinde de duruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler