İsyan etti 'şike' var dedi

 Kariyerinde çalıştırdığı 5 takımı küme düşüren Villarreal Teknik Direktörü Lotina, şike imasında bulundu.İspanya'da Atletico Madrid'e son dakikalarda yediği golle yenilerek dramatik bir şekilde küme düşen Villareal'in teknik direktörü ve oyuncuları, son

İsyan etti 'şike' var dedi

 

Kariyerinde çalıştırdığı 5 takımı küme düşüren Villarreal Teknik Direktörü Lotina, şike imasında bulundu.

İspanya'da Atletico Madrid'e son dakikalarda yediği golle yenilerek dramatik bir şekilde küme düşen Villareal'in teknik direktörü ve oyuncuları, son yıllarda ligde 'garip şeylerin' yaşandığını belirterek şike imasında bulundu.

Kariyerinde beşinci takımını düşüren Villareal teknik direktörü Miguel Angel Lotina, dün yaptığı açıklamada, "Son üç dört yılda La Liga'da özellikle son haftalarda yaşananlar endişe verici. Sadece bu sene olanlar değil. Ben bunu bir süredir dile getiriyorum ve zannediyorum bir gün her şey ortaya çıkacak" dedi.

Bu arada son dakika golüyle kümede kalan Real Betis'li Michu, Villarreal'in gol haberini alınca Granadalı Inigo Perez'e maçı bırakmalarını söylediğini itiraf etti.

Atletico Madrid'in Villarreal deplasmanında öne geçmesinden iki dakika sonra Real Betis, ofsayt golle Granada'yı yenip kümede kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler