İstifaları bekleniyor

  Şike davasında bugün Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır ceza mahkemesi tarafından Aziz Yıldırım ve tüm Fenerbahçelilere verilen çeşitli cezaların ardından gözler “Şike varsa teknik direktörlüğü bırakırım “diyen Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman’a çe

İstifaları bekleniyor

 

 

Şike davasında bugün Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır ceza mahkemesi tarafından Aziz Yıldırım ve tüm Fenerbahçelilere verilen çeşitli cezaların ardından gözler “Şike varsa teknik direktörlüğü bırakırım “diyen Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman’a çevrildi.

 

Kocaman’ın yanı sıra Fenerbahçe’nin spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in de “Şike varsa yorumculuğu bırakırım” diyen Fenerbahçe spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in açıklanan şike kararı sonrasında ne yapacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Özellikle Trabzonspor ve Galatasaray taraftarları sosyal paylaşım sitelerinde örgütlenerek istifa için büyük bir baskı yaratıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor