İstifa etmesi gereken ben değilim

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe'den gelen eleştirilere cevap vererek, "Türk'üm ve Türkiye'nin menfaatlerini daima etik olduğu sürece göz önünde bulundururum" dedi. UEFA Tahkim Kurulu'nun kararları sonrasında, Yıldırım'ın şahsına yönelik ağır eleşti

İstifa etmesi gereken ben değilim

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe'den gelen eleştirilere cevap vererek, "Türk'üm ve Türkiye'nin menfaatlerini daima etik olduğu sürece göz önünde bulundururum" dedi.
 
UEFA Tahkim Kurulu'nun kararları sonrasında, Yıldırım'ın şahsına yönelik ağır eleştirilerde bulunmasına tepki gösteren Erzik, yaşananların sorumlusu olmadığını belirterek, "Bu olayları Türkiye'nin başına ben getirmedim. İstifamı gerektiren bir durum yok. İstifa etmesi gereken ben değilim, onlar kendilerini bilirler" diye konuştu.

Bu tür durumlarda açıklama yapmadığını eleştirilerin doğrudan şahsına yapıldığı için cevap verme gereği duyduğunu anlatan Şenes Erzik, şunları söyledi:


"Bugüne kadar saygımdan dolayı konuşmadım ama eleştiriler doğrudan şahsıma yapılıyor. 6 dönemdir bu göreve seçiliyorum. 53 Avrupa ülkesi beni bu göreve getiriyor. Bu ülkeler benim yaptığım görevi beğenmese, beni buraya getirmez. Benim utanacak ve sıkılacak bir durumum söz konusu değil. Utanması gerekenler onlar. Hiç kimseyle polemiğe girmem. Çünkü ben 53 Avrupa federasyonunu temsil ediyorum. Türk'üm ve Türkiye'nin menfaatlerini daima etik olduğu sürece göz önünde bulundururum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor