İşte Zokora'daki son durum!

Trabzonspor ile Sevilla arasında ilk görüşmenin anlaşmazlıkla sonuçlandığı Didier Zokora ve Koffi Romariç konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor.İspanyol gazetesi MARCA, Trabzonspor'un sadece Zokora için 3 milyonluk teklifine 6 milyon fiyat çeken Sevilla'n

İşte Zokora'daki son durum!

Trabzonspor ile Sevilla arasında ilk görüşmenin anlaşmazlıkla sonuçlandığı Didier Zokora ve Koffi Romariç konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor.

İspanyol gazetesi MARCA, Trabzonspor'un sadece Zokora için 3 milyonluk teklifine 6 milyon fiyat çeken Sevilla'nın iki futbolcu için toplam 5 milyon Euro'ya indiğini öne sürdü. Gazete, Bayer Leverkusen'in Türk golcüsü Eren Derdiyok için acil kaynak arayan Sevilla'nın iki futbolcuyu bir an önce elden çıkartmak istediğini belirtti.

Bu arada Zokora dün düzenlediği basın toplantısında menajerinin Trabzonspor'la masaya oturduğunu doğruladı. MARCA bordo-mavili yöneticilerin gelecek hafta bir kez daha İspanya'ya giderek Sevilla Kulübü'nün yöneticileriyle Zokora ve Romariç için yeniden masaya oturacağını da duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor