İşte yılın transferi!

Sky Italia'nın haberine göre; Barcelona, Neymar'ın transferi için Brezilya ekiplerinden Santos ile 92 milyon Euro'luk anlaşmaya vardı.21 yaşındaki oyuncunun transferine dair herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, habere göre; yetkililer Brezilyalı forve

İşte yılın transferi!

Sky Italia'nın haberine göre; Barcelona, Neymar'ın transferi için Brezilya ekiplerinden Santos ile 92 milyon Euro'luk anlaşmaya vardı.

21 yaşındaki oyuncunun transferine dair herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, habere göre; yetkililer Brezilyalı forvetin 2013'te mi yoksa 2014'te mi Barça'ya katılacağına karar vermeye çalışıyorlar.

Daha önce Santos Teknik Direktörü Muricy Ramalho, “Şimdi ya da daha sonra... Ne zaman olacağını bilmiyorum ama bence Neymar Barcelona forması giyecek. Çünkü oyun stiline uyan takım o. Eğer Neymar için birlikte bir tercih yapacaksak büyük ihtimalle Barcelona olacak. Neymar’ın 2014 yılına kadar Santos’la kontratı bulunuyor. Sonrasında tahminime göre Barcelona’da oynayacak” şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor