İşte yeni hedef

Teknik direktör Tolunay Kafkas, “Önümüzde 6 maç, 6 zafer var. Kupayı alıp Avrupa'ya adımızı yazdıralım, ligde de en üst sıralara çıkalım” dediLigin bitimine 4 hafta kala deplasmanda Eskişehirspor’u 1-0 yenerek, sıkıntılı bölgeden tamamen uzaklaşan ve 8. s

İşte yeni hedef

Teknik direktör Tolunay Kafkas, “Önümüzde 6 maç, 6 zafer var. Kupayı alıp Avrupa'ya adımızı yazdıralım, ligde de en üst sıralara çıkalım” dedi

Ligin bitimine 4 hafta kala deplasmanda Eskişehirspor’u 1-0 yenerek, sıkıntılı bölgeden tamamen uzaklaşan ve 8. sıraya yükselen Trabzonspor, yeni bir defter açtı. İki kulvarda 6 maç yapacak olan Bordo-Mavililer, kupayı alarak adını Avrupa’ya yazdırmayı, ligi de en üst sıralarda bitirmeyi hedefliyor. Fırtına’nın teknik patorun Tolunay Kafkas, üst üste aldıkları galibiyetlerle sıkıntılı dönemleri geride bıraktıklarını belirterek, futbolcularına yeni rotayı gösterdi. Eskişehir zaferinin üç puanın yanı sıra moral ve motivasyonu üst seviyeye çıkardığını vurgulayan Kafkas, “Taraftarımızın özlediği Fırtına, rakipleri bir bir dize getirecek” dedi.

‘Kimse önümüzde duramaz’

Zor bir dönemde takımın başına geçtiğini ve Trabzonspor’u en iyi yerlere getirmek için vargücüyle çalışmaya devam edeceğini dile getiren Bordo-Mavililer’in teknik patronu, oyuncularını da her fırsatta motive ediyor. Tolunay Kafkas, takımla yaptığı toplantıda, “Önümüzde 6 maç ve kazanılacak 6 zafer var. Gerçek kimliğimizi sahaya koyduğumuzda hiçbir rakip önümüzde duramaz. Geçirdiğimiz kötü sezonda öncelikle kupayı alıp Avrupa’ya adımızı yazdıralım, ligde de en üst sıralara çıkalım. Taraftarımıza borcumuz var. Alacağımız zaferlerle artık onların yüzünü güldürmeliyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler