İşte Yargıtay'ın onadığı şikeli maçlar

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ın birden fazla maçta şike ve teşvik primlerinden suçları onandı. Bu kararın ardından Aziz Yıldırım 44 ay  hapis yatacak.Daire; Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe - İBB Spor,  Karabük - Fenerbahçe,  Fenerbahçe-Ankaragücü, S

İşte Yargıtay'ın onadığı şikeli maçlar

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ın birden fazla maçta şike ve teşvik primlerinden suçları onandı. Bu kararın ardından Aziz Yıldırım 44 ay  hapis yatacak.

Daire; Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe - İBB Spor,  Karabük - Fenerbahçe,  Fenerbahçe-Ankaragücü, Sivasspor - Fenerbahçe maçlarında şike yapmak, Trabzonspor - Bursaspor, Trabzonsopr - İBB Spor maçlarında teşvik primi verdiği iddiasıyla 3 yıl 2 aylık hapis ve 1.312.500 liralık adli para cezasını da onadı.

Onama kararı uyarınca Aziz Yıldırım'ın toplam 6 yıl 3 aylık mahkumiyet kararı kesinleşmiş oldu. Yargıtay'ın kararı uyarınca  yeniden cezaevine girecek olan Aziz Yıyldırım’ın 44 aya yakın bir süre daha cezaevinde kalacak. Aziz Yıldırım bir yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor