İşte UEFA'ya gidecek takım!

Bursaspor, Eskişehirspor ve Sivasspor'un cezasının onanması durumunda UEFA Avrupa Ligi'ne katılacağını kamuoyuna duyurdu. Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada,''Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze gönderilen yazıda, Eskişehirspor ve Sivas

İşte UEFA'ya gidecek takım!

Bursaspor, Eskişehirspor ve Sivasspor'un cezasının onanması durumunda UEFA Avrupa Ligi'ne katılacağını kamuoyuna duyurdu.

 Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada,

''Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze gönderilen yazıda, Eskişehirspor ve Sivasspor'un cezalarının onanması durumunda kulübümüzün UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacağı ifade edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı.

“Bursaspor Kulübü Başkanlığına,

UEFA tarafından Federasyonumuza gönderilen 16.06.2014 tarihli yazıya istinaden, Kulübümüz Bursaspor 2014-15 UEFA Avrupa Ligine 2. Ön Eleme turundan itibaren katılacaktır ve 23 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu kura çekimine kulübünüzden bir temsilcinin katılması uygun görülmüştür.

Bu vesileyle tekrar belirtmek isteriz ki kulübümüzün UEFA Avrupa Ligine katılması, Sivasspor ve Eskişehirspor kulüplerimizin CAS'a yaptığı başvuru sonucunda neticelendirilecektir.

Kulübümüze başarılar diler konuyu bilgilerinize sunarız.” '' ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler