İşte TS'nin Rostov programı

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi’nde Rostov ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba yere

İşte TS'nin Rostov programı

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi’nde Rostov ile oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. 

Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba yerel saatle saat 17.30’da Olimp 2 Stadyumu'nda başlayacak. Bordo-mavili takımın maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 18.00’de yine maçın oynanacağı Olimp 2 Stadyumu'nda yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak. Rostov teknik direktörü Miodrag Bozovic yerel saatle 18.30’da Olimp 2 Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 19.15’de aynı yerde Rostov son antrenmanını yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor