İşte Trabzon'un rakibi !

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Trabzonspor'un bir üst turdaki rakibi belirleyecek maçta; Lokomotiva Zagrep, evinde Dinamo Minsk'e 3-2 mağlup oldu ve ilk maçtaki 2-1'lik galibiyeti sonrası bu yenilgi ile turnuva dışında kaldı.Dinamo Minsk'e galibiyeti

İşte Trabzon'un rakibi !

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Trabzonspor'un bir üst turdaki rakibi belirleyecek maçta; Lokomotiva Zagrep, evinde Dinamo Minsk'e 3-2 mağlup oldu ve ilk maçtaki 2-1'lik galibiyeti sonrası bu yenilgi ile turnuva dışında kaldı.

Dinamo Minsk'e galibiyeti getiren goller 41. ve 82. dakikalarda Lazar Veselinovic'ten ve 59. dakikada Hernan Figueredo'dan geldi. Zagreb'in sayılarını ise 68. dakikada Petar Misic ve 72. dakikada Mario Situm kaydetti.

Bu skorun ardından 3. Eleme Turu'na çıkan Trabzonspor Dinamo Minsk ile, ilk maçı 1 Ağustos'ta deplasmanda, 2. karşılaşmayı ise 8 Ağustos'ta evinde oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor