İşte Trabzonspor'un yeni Selçuk'u

Teknik direktör Ersun Yanal bir önceki dönemde Manisaspor'da birlikte çalıştığı Selçuk İnan'ı takıma kazandırmış ve oyun planını bu futbolcunun üzerine kurmuştu. Ersun Yanal'ın Trabzonspor'dan ayrılması ile birlikte Selçuk İnan iyi oyununu sürdürmüş ve Tr

İşte Trabzonspor'un yeni Selçuk'u
Teknik direktör Ersun Yanal bir önceki dönemde Manisaspor'da birlikte çalıştığı Selçuk İnan'ı takıma kazandırmış ve oyun planını bu futbolcunun üzerine kurmuştu. Ersun Yanal'ın Trabzonspor'dan ayrılması ile birlikte Selçuk İnan iyi oyununu sürdürmüş ve Trabzonspor'un Şenol Güneş önderliğinde 2010- 11'deki başarılı sezonunda önemli rol oynamıştı.
 
Ersun Yanal, Trabzonspor'daki ikinci döneminde ise yeni Selçuk İnan olarak Mehmet Ekici'yi belirledi. Bu futbolcunun yeteneklerinin üst düzey olduğunu teknik ekibi ile paylaşan Yanal, "Mehmet önemli bir yetenek. Sıkışan maçlarda atacağı sürpriz gollerle takıma büyük katkı sağlayabilir.
 
Üstelik duran toplarda da büyük bir yeteneği var. Sistemin önemli bir parçası o olacak" dedi. Yanal, Özer Hurmacı ile Ekici'yi birlikte oynatmak istiyor. Tecrübeli teknik adam, Ekici'yi forvet arkasında, Özer'i ise orta sahada değerlendirmeyi planlıyor. Yanal, Ekici'den daha fazla şut çekmesini, Özer'den de daha fazla sorumluluk almasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor