İşte Trabzonsporun yeni otobüsü

Büyükşehir Belediyespor maçı için İstanbul’a gelen kafilemizi Atatürk Havaalanı’nda karşılayan otobüsün devir teslimi WOW Otel’de gerçekleştirildi. Devir teslime Başkan Sadri Şener’le birlikte MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su  K.Tuncay Bekiroğlu k

İşte Trabzonsporun yeni otobüsü

Büyükşehir Belediyespor maçı için İstanbul’a gelen kafilemizi Atatürk Havaalanı’nda karşılayan otobüsün devir teslimi WOW Otel’de gerçekleştirildi.

Devir teslime Başkan Sadri Şener’le birlikte MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su  K.Tuncay Bekiroğlu katıldılar. Devir teslimin ardından Başkanımız Sadri Şener ve Teknik Direktörümüz Şenol Güneş Bekiroğlu’na birer hediye verdiler. Daha sonra Başkan yeni otobüs direksiyonuna geçerek poz verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Takım için özer olarak dizayn edilen Neoplan Starliner ototbüs 44 yolcu kapasiteli olarak hazırlandı.

 Özel deri koltuklarla döşenen otobüse her koltuğun sahibi için multimedya uygulamalarının yer aldığı ekranlar  yerleştirildi.

 Ayrıca otobüsün devir teslimiyle ilgili lansmanın önümüzdeki hafta Trabzon’da yapılması kararlaştırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler