İşte Trabzonspor'un yeni formaları

Trabzonspor’un NIKE tarafında tasarlanan 2013-2014 sezonu forma koleksiyonu Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen törenle tanıtılıyor.. 3 farklı tasarımdan oluşan koleksiyonun tanıtım toplantısına Trabzonspor yöneticileri, Teknik heyeti, oyuncuları ve

İşte Trabzonspor'un yeni formaları

Trabzonspor’un NIKE tarafında tasarlanan 2013-2014 sezonu forma koleksiyonu Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen törenle tanıtılıyor.. 3 farklı tasarımdan oluşan koleksiyonun tanıtım toplantısına Trabzonspor yöneticileri, Teknik heyeti, oyuncuları ve NIKE Türkiye yetkilileri katıldı.

Düzenlenen  törende yeni sezon formalarını Adrian, Henrique, Alanzinho, Aykut Akgün, Aykut Demir, Colman, Emre Güral, Tolga Zengin, Onur Recep Kıvrak, Yusuf Erdoğan, Abdulkadir, Soner Aydoğdu, Olcan adın, ve Giray Kaçar giydi.  

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

YENİ SEZON FORMALARININ ÖZELLİKLERİ ; 

İÇ SAHA FORMASI : 

Yeni sezonda iç saha maçlarında giyilecek olan forma takımın bugüne kadar gelmiş renkleri olan Bordo - Mavi renklerle dizayn edildi. Yeni sezona yepyeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan Trabzonspor'un 2013-2014 sezonu iç saha forması takımın Türkiye 1. Futbol Ligi Şampiyonluğu kazanan İlk Anadolu takımı olarak başlangıç yaptı 1975-1976 sezonunda giydiği ikonik koyu bordo-açık mavi parçalı tasarıma sadık kalınarak modernize edildi.

dsc_0071.jpg

DIŞ SAHA FORMASI :

Trabzonspor'un yeni dış saha formasında yeni dönemi sembolize etmek için Beyaz renk kullanıldı. Açık mavinin kullanıldığı Polo yaka ve çift şeritli kol detayları ise takımın modern futbolun en önde gelen oyuncularından biri olma haedefinden yola çıkılarak tasarlandı.

dsc_0060.jpg

ALTERNATİF FORMA : 

Bordo Mavi degrade renk geçişine sahip üçüncü forma ise Trabzonspor'un 2013-2014 sezonunda Avrupa Arenasındaki sportif hedeflerinin bir nişanesi olarak hazırlandı.

dsc_0050.20130716132421.jpg

13 ŞİŞEDEN BİR FORMA

NİKE tarafından yeni sezon için tasarlanan formalar geri dönüşüm özelliği ile dikkat çekiyor. Özel bir teknoloji ile yapılan formalar 13 plastik şişeden imal ediliyor ve bunun yüzde 30'u geri dönüştürülebiliyor.

DERRY CİTY MAÇI

AYKUT DEMİR: "TRABZONSPOR FORMASI KUTSALDIR"

Forma tanıtımında konuşan Trabzonspor'un yeni transferi Aykut Demir, formaları çok beğendiğini belirterek, "Trabzonspor forması kutsal bir formadır. Bordo-mavili renkler her şeye bedel. İnşallah bizim için hayırlı olur. Formanın çok uğruna inanmam ama bordo-mavili renkler her şeye bedel. Bu sezon benim ve takımım için inşallah hayırlı olur. Taraftarlarımızı tribünde formalarıyla birlikte gördüğümüz zaman elbette etkileniyoruz" diye konuştu.

Derry City maçıyla birlikte teknik direktör Mustafa Akçay'ın forma vermesi halinde ilk kez Trabzonspor formasını giyeceğini belirten Aykut Demir, "Derry City maçı bizim için çok önemli bir maç. Oynayıp oynamayacağıma tabii hocamız karar verecek. İyi hazırlandık ve iyi bir kamp dönemi geçirdik. Hepimiz hazırız. İyi bir başlangıç yapıp deplasmanda oynayacağımız maça avantajı bir şekilde gitmeyi hedefliyoruz" dedi.

ALANZINHO: "İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho da formaları çok beğendiğini ifade ederek, "Formalar çok güzel. Umarım bu formalar bize başarı ve iyi bir sezon getirir. Ben formanın uğruna çok inanmam beyaz rengi sevdiğim için giydim. Uğur olayına çok inanmam sahada iyi performans göstermek gerekir. Derry City ile sezonun ilk maçını oynayacağız. İki haftadır çok iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. İyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

ADRIAN: "HEDEFİMİZ GRUPLARA KALMAK"

Polonyalı oyuncu Adrian ise, "Yeni sezon formalarımız çok güzel. Yeni sezonun bize şans getireceğini düşünüyorum. Avrupa maçları bizim için çok önemli. Bizim esas hedefimiz gruplara kalmak. Rakibimiz karşısına iyi bir motivasyon ile çıkacağız" dedi.

Aykut Akgün'ün açıklamaları için tıklayın

Emre Güral'ın açıklamaları için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler