İşte Trabzonspor'un ilk hedefi

Almanya kampında teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte transfere son şeklini veren başkan Sadri Şener kolları sıvadı. Almanya kampında yaptığı açıklamada Türkiye’de Trabzonspor’da forma giyebilecek  kalitede ve alınabilir yerli stoper ve forvet  bulunm

İşte Trabzonspor'un ilk hedefi

Almanya kampında teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte transfere son şeklini veren başkan Sadri Şener kolları sıvadı.

 

Almanya kampında yaptığı açıklamada Türkiye’de Trabzonspor’da forma giyebilecek  kalitede ve alınabilir yerli stoper ve forvet  bulunmadığını belirterek şöhretli  iki yabancı futbolcu alacaklarını açıklayan Sadri Şener'in listesindeki ilik isimler belli olmaya başladı.

 

Bordo Mavili ekibin başkanı  Sadri Şener’in  kafasındaki ilk ismin Malaga forması giyen genç golcü Jose Salomon Rondon olduğu bildirildi.

 

Başkan Şener bu futbolcu ile ilgili olarak uzun süredir bir çalışma içersinde olduğu  öğrenilirken  bordo mavililerin savunma için düşündüğü ilk isim ise M.City’nin fildişi Sahilli stoperi Kolo Toure . Stoper Toure ve golcü Rondon ile ilgili girişimler hem futbolcular hem de kulüpleri nezihinde sürdürülüyor.

 

Bordo mavililer Türkiye'den ise Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş için bu kulübe yeni bir teklif sunarak cevap beklemeye başladı.

Öte yandan Genel menejer Giray Bulak Senegol olimpiyat milli takımında yer alan 19 yaşındakı Koanute'yi mercek altına aldığı iddiları Bulak tarafından yalanlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor