İşte Trabzonporlu Şahin'in yeni takımı

MEDİCAL Park Antalyaspor, Trabzonspor'un 24 yaşındaki kanat oyuncusu Şahin Aygüneş'le 1 yıllık sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün ve Mali Asbaşkan Fikret

İşte Trabzonporlu Şahin'in yeni takımı
MEDİCAL Park Antalyaspor, Trabzonspor'un 24 yaşındaki kanat oyuncusu Şahin Aygüneş'le 1 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün ve Mali Asbaşkan Fikret Karakaş katıldı. Mehmet Aygün, yaptığı konuşmada çok iyi kadro kurmak istediklerini, bu yüzden Almanya kökenli Şahin'le anlaştıklarını söyledi. 
 
ŞAHİN: "KENDİME GÜVENİYORUM"
 
Medical Park Antalyaspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Şahin Aygüneş ise, "İlk hedefim takımımın yeniden Süper Lig'e çıkmasına yardımcı olmak. Fazla konuşmaya gerek yok. Kendimi sahada göstereceğim. Kendime güveniyorum. Fazla uzatmadan Süper Lig'e inşallah tekrar çıkacağız" dedi.
 
GENCER: "MUSA NİZAM İÇİN TRABZONSPOR'LA GÖRÜŞÜYORUZ"
 
Kulüp Başkanı Gencer'de soru üzerine Musa Nizam'ın Trabzonspor'a transfer söylentilerine de açıklık getirirken şöyle konuştu:
 
"Gecikme tamamen Trabzonspor'un yurt dışındaki transferle uğraşmasından kaynaklanıyor. Musa ile ilgili kulüpler bazında şu anda start verildi. Tabi ben yine aynı şeyi söylüyorum. İmza atılmadan bir şey söylemenin anlamı yok."
 
Konuşmaların ardından Şahin Aygüneş kendisini 1 yıl Medical Park Antalyasporlu yapan mukaveleyi imzaladı ve resim çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler