İşte T.Konyaspor'un yeni hocası!

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaştıklarını bildirdi.Öten yaptığı açıklamada, Uğur Tütüneker'in istifasından sonra en uygun teknik direktörü bulabilmek için çalışma başlattıklarını dile getirdi.Mesut Ba

İşte T.Konyaspor'un yeni hocası!

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaştıklarını bildirdi.

Öten yaptığı açıklamada, Uğur Tütüneker'in istifasından sonra en uygun teknik direktörü bulabilmek için çalışma başlattıklarını dile getirdi.

Mesut Bakkal ile oturup konuştuklarını, anlaşamadıkları hiçbir konu bulunmadığını ifade eden Öten, "Mesut hoca fikirleri ve tecrübesiyle Torku Konyaspor'a çok şey katacaktır. Hocamız ile yeni bir sayfa açıyoruz. İmza için Konya'ya yarın gelecek olan Mesut Bakkal, antrenmanda takımının başında olacak. Hoca değişikliği futbolcular için de motivasyon olacaktır" dedi.

"TÜTÜNEKER'İ BİZ GÖNDERMEDİK"

Uğur Tütüneker'in maç sonunda kendilerine gelerek, "Torku Konyaspor'a artık faydam olmayacağına inanıyorum. Bu yüzden geri dönüşüm yok. İstifa ediyorum" dediğini anlatan Öten, şöyle konuştu:

"Bu söylemden sonra hangi kulübün hangi yöneticisi olsa istifayı kabul etmemek gibi bir tavrı olamazdı. Kamuoyunda, Tütüneker'i bizim gönderdiğimiz gibi bir algı var. Tütüneker'i biz göndermedik. Bildiğiniz gibi Tütüneker'in her zaman, en sıkıntılı dönemlerinde bile arkasında durduk. Emekleri çok fazla, kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler