İşte Süper Lig'e ilk yükselen takım

Bank Asya 1. Lig'de son haftalara girilirken şampiyonluğun en iddialı adaylarından Elazığspor, evinde Bucaspor'u 2-1 yenerek Süper Lig'e çıkmaya hak kazandı.Bank Asya 1. Lig 33. hafta mücadelesinde Elazığspor sahasında Bucaspor'u 2-1 yenerek liderlik kolt

İşte Süper Lig'e ilk yükselen takım

Bank Asya 1. Lig'de son haftalara girilirken şampiyonluğun en iddialı adaylarından Elazığspor, evinde Bucaspor'u 2-1 yenerek Süper Lig'e çıkmaya hak kazandı.

Bank Asya 1. Lig 33. hafta mücadelesinde Elazığspor sahasında Bucaspor'u 2-1 yenerek liderlik koltuğunu bırakmadı.

Süper Lig'e direkt olarak çıkmak isteyen takımlar arasında en avantajlı konumda bulunan lider Elazığspor, sahasında oynadığı maça hızlı başladı. 'Gakkoşlar' Göksu Türkdoğan'ın 26. dakikada attığı golle Bucaspor karşısında 1-0 öne geçerken konuk ekip 38. dakikada Akın Açık'ın golüyle eşitliği sağladı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci 45 dakikaya da hızlı başlayan ev sahibi ekip, Sezai Demircan'ın attığı golle Bucaspor karşısında 2-1'lik üstünlüğü ele geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Elazığspor'un galibiyeti ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Elazığspor puanını 61 yaparken liderlik koltuğunu kaptırmadı ve ligin bitimine 1 maç kala önemli bir avantaj elde etti. Bucaspor ise 42 puanda kalarak 11. sıraya geriledi. Elazığspor son hafta deplasmanda Konyaspor karşısında şampiyonluk kovalarken Bucaspor sahasında Kasımpaşa ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor