İşte Süper Lig'den düşen takımlar

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesinde gözler bugün oynanan Çaykur Rizespor-Akhisar Belediye Spor maçındaydı.Rizespor'un Akhisar Belediyespor'u yenmesiyle ligden düşen 3 takım da belli oldu.Buna göre Karabükspor, K.Erciyesspor ve Balıkesirspor Süper L

İşte Süper Lig'den düşen takımlar

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesinde gözler bugün oynanan Çaykur Rizespor-Akhisar Belediye Spor maçındaydı.

Rizespor'un Akhisar Belediyespor'u yenmesiyle ligden düşen 3 takım da belli oldu.

Buna göre Karabükspor, K.Erciyesspor ve Balıkesirspor Süper Lig'den düştü.

YILMAZ VURAL'DAN DÜŞÜRME REKORU

Böylelikle Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da Süper Lig'den 12. takımını düşürerek kırılması imkansız bir rekora imza attı.

Bugüne kadar çalıştırdığı 28 takımdan Sarıyer, Konyaspor, Çanakkale Dardenel, Denizlispor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, Kocaelispor, Kasımpaşaspor, Kocaelispor, Sakaryaspor ve son olarak da Karabükspor'u küme düşürdü.

SÜPER LİG'E ÇIKAN TAKIMLAR

Bu arada PTT 1. Lig'de şampiyon Kayserispor ve ikinci Osmanlıspor Süper Lig'e çıkmayı garantileyen iki takım oldu. PTT 1. Lig'de bir üst lige çıkmayı garantileyen üçüncü takım ise oynanacak play-off maçlarından sonra belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor