İşte şike dosyasındaki 8 kulüp

Gündemdeki sıcaklığını koruyan şike iddialarına yönelik soruşturmada İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Savcılığı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasındaki belge alışverişi 26 klasörle başlarken Etik Kurulu çalışmalarına hız verdi.Prof. Dr. Oğuz

İşte şike dosyasındaki 8 kulüp

Gündemdeki sıcaklığını koruyan şike iddialarına yönelik soruşturmada İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Savcılığı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasındaki belge alışverişi 26 klasörle başlarken Etik Kurulu çalışmalarına hız verdi.

Prof. Dr. Oğuz Atay başkanlığında görev yapan ve Türk futbolunun yazgısını belirleyecek Prof. Dr. İlyas Doğan, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder, avukat Mertay Kugay ve Avukat Kemal Işkın Keleşoğlu; TFF’nin İstinye’deki binasındaki kozmik odada belgeleri inceliyor. İlk etapta belgelerin tasnifini yaptığı öğrenilen Etik Kurulu üyelerinin konunun üzerinde titizlikle durduğu, her ayrıntıyı tek tek araştırdığı vurgulandı.

Bu kapsamda şike ve teşvik primi yaptığı öne sürülen, emniyetin teknik takibine takılan kulüp sayısının 8 olduğu sızan bilgiler arasında. F.Bahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor, Giresunspor ve Mersin İdman Yurdu kulüplerinin dosyada adının geçtiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor