İşte sana fırsat, affettir kendini Malouda!

 Son haftalarda ortaya koyduğu performansla ağır eleştirilere maruz kalan Trabzonspor'un Fransız yıldızı Florent Maluoda hırs küpü. Bordo-mavili takımda bekleneni bir türlü veremeyen yıldız oyuncu, Fenerbahçe ile oynanacak olan tarihi maçta ortaya koyacağ

İşte sana fırsat, affettir kendini Malouda!
 Son haftalarda ortaya koyduğu performansla ağır eleştirilere maruz kalan Trabzonspor'un Fransız yıldızı Florent Maluoda hırs küpü. Bordo-mavili takımda bekleneni bir türlü veremeyen yıldız oyuncu, Fenerbahçe ile oynanacak olan tarihi maçta ortaya koyacağı futbolla kendisini affettirmek istiyor. 
 
Spor Toto Süper Ligi'in 19. haftasında Çaykur Rizespor maçının 39. dakikasında sakatlanarak oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan Malouda, sakatlığı nedeniyle Akhisar Belediyespor, Karabükspor ve Kayserispor maçlarında forma giymemişti. Fransız futbolcu tam olarak hazır olmamasına rağmen, Juventus ile oynanan UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı öncesi, Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ile görüşmüş ve maçta oynama isteğini iletmişti. Ancak Malouda, ortaya koyduğu performans ile bekleneni veremedi. Torku Konyaspor maçında da Malouda'ya ilk on birde şans veren Mandıralı, Fransız oyuncudan bekleneni alamayınca oyundan çıkarmak zorunda kalmıştı. Konyaspor maçından çıkarken sergilediği tavırlar nedeniyle ağır eleştiri oklarının hedefi haline gelen Florent Malouda, Fenerbahçe ile oynanacak tarihi maçta kendisini affettirmek için sıkı bir çalışma içine girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor