İşte şampiyon'un hedefi!

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Düzyurtspor'un kulüp başkanı Erdoğan Genç, ilk yıllarında ligi tanımayı ve  ligde kalıcı olmayı amaçladıklarını söyledi.Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yabancı oldukları bir ligde mücadele edeceklerini belirterek, "Amac

İşte şampiyon'un hedefi!

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Düzyurtspor'un kulüp başkanı Erdoğan Genç, ilk yıllarında ligi tanımayı ve  ligde kalıcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yabancı oldukları bir ligde mücadele edeceklerini belirterek, "Amacımız ilk yılımızda öncelikle ligi tanımak ve kalıcı olmak. Ligi tanımak hemen olacak bir şey değil, zamana yaymak lazım. Tabii bunu yaparken kayıplar yaşamak istemiyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, iyi bir kadro oluşturmaya gayret ettiklerini ifade eden Genç, ekonomik konularda çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Kulübümüz, kendi yağı ile kavrulan bir kulüp ancak ikinci ligde masraflarımız artacak. Bu konuda sponsor arayışlarımız devam ediyor. Forma reklamı dışında da gelirler sağlayabilmeliyiz. Bu anlamda, Trabzonumuzun ileri gelenlerinin desteklerine ihtiyaç duyacağız. Haliyle kapılarını da çalmaya başlayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor