İşte o pozisyon!

1461 Trabzon ziraat kupasında deplasmanda oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasının hemen başında oyuncusu Barış’a yapılan faulü görmeyen ve akabinde penaltıyı vermeyen hakem futbol severleri şoke etti.3. dakika da gelişen bu harekete Fenerbahçe kalesinde gol a

İşte o pozisyon!

1461 Trabzon ziraat kupasında deplasmanda oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasının hemen başında oyuncusu Barış’a yapılan faulü görmeyen ve akabinde penaltıyı vermeyen hakem futbol severleri şoke etti.

3. dakika da gelişen bu harekete Fenerbahçe kalesinde gol arayan 1461’li oyuncu Barış’a ceza alanında faul yapan Salih Uçakan pozisyonu yayıncı kuruluşun kameralarına böyle yansıdı. Türk futboluna hizmet eden hakemlerin özellikle Trabzon takımlarına karşı böyle hataları yapmaları ise akıllarda soru işareti kalmasına neden oluyor.

1.20130227213033.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor