İşte o maçlar

Etik Kurul raporunun ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından PFDK'ya sevk edilen kulüpler arasında bulunan Trabzonspor'dan savunma yapılmasını istenen maçları haber61 ele geçirdi. Buna göre, Trabzonspor PFDK'ya sevk edilirken, PFDK bordo-mavili kul

İşte o maçlar

Etik Kurul raporunun ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından PFDK'ya sevk edilen kulüpler arasında bulunan Trabzonspor'dan savunma yapılmasını istenen maçları haber61 ele geçirdi.

 

Buna göre, Trabzonspor PFDK'ya sevk edilirken, PFDK bordo-mavili kulüpten 7 maçla ilgili savunma istedi.

 

Etik Kurulu raporunda bu maçlarla ilgili yapılan değerlendirmede Trabzonspor'un, şikeye veya teşviğe karıştığına dair bir bulguya rastlanmamıştır denilmesine rağmen PFDK Trabzonspor'dan 7 maç için savunma istedi.

 

İŞTE O MAÇLAR

Beşiktaş-Trabzonspor

Buca - Trabzonspor

Sivas - Fenerbahçe

Eskişehirspor - Trabzonspor

Karabükspor - Trabzonspor

Karabükspor - Fenerbahçe

Fenerbahçe - Ankaragücü

 

Etik Kurulu raporunda Trabzonsporlu yetkililer için şike yada teşvik primine ilişkin herhangi bir suç unsuru yoktur denilmesine rağmen PFDK tarafından savunma istenilmesi de garip bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler