İşte mayıs senaryoları!

Trabzon’da Mayıs senaryoları sürüyor. Başkan Sadri Şener’in görevi bırakmasından sonra yönetimin 25-26 Mayıs’ta yapma kararı aldığı kongre öncesi hala camiada seçim havası yaşanmazken, bu tablo nedeniyle camianın ağır isimlerinin Divan Kurulu’nun önderliğ

İşte mayıs senaryoları!
Trabzon’da Mayıs senaryoları sürüyor. Başkan Sadri Şener’in görevi bırakmasından sonra yönetimin 25-26 Mayıs’ta yapma kararı aldığı kongre öncesi hala camiada seçim havası yaşanmazken, bu tablo nedeniyle camianın ağır isimlerinin Divan Kurulu’nun önderliğinde Mayıs’taki genel kurulu cazip hala getirme planı devreye sokuluyor. Mayıs’taki kongre sonrası Aralık’ta kongre olması nedeniyle kongre “Yeni yönetim 2015’e kadar devam edecek”  önergesi ile camiayı hareketlendirmek istiyor.
 
ADAYLAR SES GETİRMEYİNCE
Divanın önderliğinde yapılan bu planın en önemli nedeninin şuana kadar adaylığını açıklayan Metin Atasoy ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun beklenen ilgiyi görmemesi ve güçlü adayların Aralık’ta kongre düşünerek aday olmamasından kaynaklandığı belirtildi. Özellikle Ahmet Ağaoğlu ve İbrahim Usta’nın kongrenin Aralık’ta yapılması düşüncesi ile kenara çekilmesi sonrasında özellikle merkezden güçlü bir aday çıkması için çalışılırken, özellikle İskender Önal’a yoğun baskı yapıldığı belirtildi.
 
ŞENER CEPHESİ
Camia içinde böylesi bir sessizlik yaşanırken, kongre öncesi görevi bıraktığını açıklayan Başkan Sadri Şener ise kongrede aday olmayacağını açıklamasına rağmen kupada finale çıkılması sonrasında kararını gözden geçirebileceği ifade edildi. Camida kongre havasının yaşanmaması nedeniyle kupada finale çıkılması ve Avrupa’ya gidilmesi durumunda Şener’e ‘Aralık’a kadar devam’ baskısı yapılacağı ve bu zamana kadar güçlü isimlerin çalışmalarını tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor