İşte Malouda'nın yeni durağı!

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra bir süre boşta kalan Florent Malouda'nın yeni takımı belli oldu. Uzun bir süredir Mısır Ligi takımlarından Wadi Degla ile görüşen Fransız futbolcu, 2 yıllık sözleşmenin altına imza attı. Florent Malouda'nın Wadi Degla'nın

İşte Malouda'nın yeni durağı!

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra bir süre boşta kalan Florent Malouda'nın yeni takımı belli oldu. Uzun bir süredir Mısır Ligi takımlarından Wadi Degla ile görüşen Fransız futbolcu, 2 yıllık sözleşmenin altına imza attı. Florent Malouda'nın Wadi Degla'nın 2 yıl boyunca toplam 7 milyon euro alacağı kaydedildi.

35 yaşında olan Fransız futbolcu kariyerinde Châteauroux, Guingamp, Lyon, Chelsea, Trabzonspor, Metz ve son olarak Delhi Dynamos formalarını giymişti. 2004-2012 yılları arasında Fransa Milli Takımı formasını giyen Malouda, 9 golün altına imza attı.

malouda-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor