İşte Malouda olayının perde arkası!

Trabzonspor geçtiğimiz günlerde yaşanan Malouda - Halilhodzic gerginliği ile büyük bir şok yaşamıştı.Ortaya atılan bir çok spekülasyondan sonra gerçeğe ise Haber61.net ulaştı. Edinilen bilgiye göre yaşanan gerilimlerin altında para yatıyor.Kavgadan bir ha

İşte Malouda olayının perde arkası!

Trabzonspor geçtiğimiz günlerde yaşanan Malouda - Halilhodzic gerginliği ile büyük bir şok yaşamıştı.

Ortaya atılan bir çok spekülasyondan sonra gerçeğe ise Haber61.net ulaştı. Edinilen bilgiye göre yaşanan gerilimlerin altında para yatıyor.

Kavgadan bir hafta önce 1 milyon euro 

Trabzonspor'da bu yıl daha iyi olacağı düşünülen Florent Malouda takımın yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic'e kavgadan bir hafta önce kulüpte geçmiş dönemden kalan alacağı bulunduğu şeklinde serzenişte bulundu. Bunun üzerine Halilhodzic takımda huzursuzluk olmaması adına yönetimle görüşerek futbolcusuna 1 Milyon Euro ödenmesini sağladı.

Ancak Boşnak Hoca daha sonra aldığı bilgiyle şok oldu. Halilhodzic Malouda'nın geçmişe yönelik alacağı olmadığını öğrendi.

Bu gelişme üzerine  oldukça kızgın olan Halilhodzic kendisine yalan söyleyen Malouda'ya "Sen dürüst değilsin" diyerek kızdı. Bunun ardından yemekhanede  tartışma yaşandı. Tartışma esnasında Halilhodzic yerinden hiç kalkmazken Malouda hocasının üzerine yürüdü. Bu hareketi Malouda'nın Trabzonspor'daki sonunu da hazırladı.

Gelişmelerin ardından Malouda ile yönetim bir araya gelerek toplantı yaptı. Ancak şok olan bu kez yönetim oldu. Malouda kulüpten ayrılmak için  1 Milyon Euro talep etti. Bu talep sonrası görüşmeler tıkanırken bordo  mavili ekibin nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor