İşte Lille'li Hazard'ın fiyatı...

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un grubunda yer alan son Fransa şampiyonu Lille'in başkanı Michel Seydoux, Belçikalı genç yıldızları Eden Hazard'ı ancak 50 milyon avro getirenin alabileceğini söyledi.Fransa'nın Lille Kulübünün başkanı Miche

İşte Lille'li Hazard'ın fiyatı...

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un grubunda yer alan son Fransa şampiyonu Lille'in başkanı Michel Seydoux, Belçikalı genç yıldızları Eden Hazard'ı ancak 50 milyon avro getirenin alabileceğini söyledi.

Fransa'nın Lille Kulübünün başkanı Michel Seydoux, Belçikalı yıldız oyuncu Eden Hazard'ı isteyen kuilüplerin en az 50 milyon Avro ödemesi gerekeceğini söyledi.

Seydoux, 20 yaşındaki futbolcunun takımda kalmasını istediklerini, bunun için iyi bir sezon geçirmeleri ve zirveye oynamaları gerektiğini belirtti.
Kimsenin yeri doldurulamaz olmadığını kaydeden Seydoux, takım olarak futbolcuyu tatmin edecek durumu sağlayamamaları halinde ise oyuncunun büyük ihtimalle sezon sonunda başka bir kulübe transfer olacağını, futbolcuyu isteyen çok kulüp bulunduğunu kaydetti.

''50 milyon yeterli mi? Soruna bu parayla çözüm bulunabilir'' diye konuşan Seydoux, ayrıca Liverpool'dan kiralanan Joe Cole'un takımda kalmasını ve gelecek sezon da Lille formasını giymesini istediklerini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor