İşte kupanın sahibi!

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası Final mücadelesinde Almanya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Maracana Stadı'nda oynanan mücadelenin normal süresi 0-0 sona erdi. Uzatma dakikalarında gol bulmayı başaran Almanya, 1-0 ile tarihinde 4. kez Dünya Kup

İşte kupanın sahibi!

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası Final mücadelesinde Almanya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Maracana Stadı'nda oynanan mücadelenin normal süresi 0-0 sona erdi. Uzatma dakikalarında gol bulmayı başaran Almanya, 1-0 ile tarihinde 4. kez Dünya Kupası'na ulaştı.

Karşılaşma boyunca iki takım da birçok gol pozisyonu yakalarken, fırsatları bir bir harcadı. Arjantin'in Gonzalo Higuain ile 30. dakikada ağları bulan topu ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Almanya'ya galibiyeti getiren gol 113. dakikada Mario Götze'den geldi.

Bu skorun ardından Almanya 1990 Dünya Kupası'nın tam 24 yıl sonrasında en büyük kupayı kazanmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor