İşte Hiddink'in yeni takımı!

A Milli Futbol Takımı ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Guus Hiddink'in yeni takımı belli oldu.A Milli Futbol Takımı ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden teknik direktör Guss Hiddink'in, Rus Anzhi takımı ile prensipte anlaştığı iddia edil

İşte Hiddink'in yeni takımı!

A Milli Futbol Takımı ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Guus Hiddink'in yeni takımı belli oldu.

A Milli Futbol Takımı ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden teknik direktör Guss Hiddink'in, Rus Anzhi takımı ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Haberlere göre, 2012 baharında Rusya Premier Ligi'nin başlamasıyla Hollandalı hoca yeni takımının başına geçecek.

Hiddink'in, A Milli Takım'dan ayrılmasıyla spor dünyasında çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlamıştı.

Chelsea, Ajax ve PSG'nin yanı sıra Anzhi'yle de adı anılan Hiddink'in, Rus milyarder Süleyman Kerimov'un takımıyla prensipte anlaştığı iddia edildi.

Zengin iş adamının Rus kulübünü devralmasıyla birlikte değişimler yaşayan Anzhi, dünyaca ünlü Roberto Carlos, Samuel Eto ve Yuri Zhirkov gibi oyuncuları kadrosuna dahil etti. Anzhi'nin teknik direktörlüğünü şimdilik Andrey Gordoeev ve Roberto Carlos üstlenmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler