İşte Henrique'nin hayalindeki takım!

Trabzonspor’da bu sezon UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı golcü Paulo Henrique, ülkesinde verdiği röportajda gelecek planlarını açıkladı.Avrupa Ligi’nde 15 gol atmayı hedeflediğini söyleyen oyuncu, Maloud

İşte Henrique'nin hayalindeki takım!

Trabzonspor’da bu sezon UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı golcü Paulo Henrique, ülkesinde verdiği röportajda gelecek planlarını açıkladı.

Avrupa Ligi’nde 15 gol atmayı hedeflediğini söyleyen oyuncu, Malouda ve Bosingwa gibi oyuncuların da katkısıyla Avrupa’da daha yukarılara çıkabileceklerine inandığını belirtti. Kariyer hedefini de açıklayan oyuncu, “İleride İtalyan liginde oynamak istiyorum. Hayalım Inter forması giymek” diye konuştu.

Trabzon şehrinin futbol tutkusunun çok fazla olduğunu da dile getiren oyuncu, “Herkes futbol delisi. Birçok yere gittim, ama Türkler gibisini görmedim. Şehirde nereye gidersem gideyim, yolda yürüyemiyorum. Sürekli fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bir restorana gitsem, hesap ödetmiyorlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler