İşte Halilhodzic'in Fener taktiği

Trabzonspor'da artık gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. Pazar günü Avni Aker'de oynanacak olan Fenerbahçe maçı için heyecan doruğa çıktı. Milli takımlardaki futbolcuların da dönüşüyle ilk kez tam kadro çalışacak olan bordo mavililer tüm hesapları 3 puan ü

İşte Halilhodzic'in Fener taktiği

Trabzonspor'da artık gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. Pazar günü Avni Aker'de oynanacak olan Fenerbahçe maçı için heyecan doruğa çıktı. 

Milli takımlardaki futbolcuların da dönüşüyle ilk kez tam kadro çalışacak olan bordo mavililer tüm hesapları 3 puan üzerine yapıyor. Maç öncesi taktik hazırlığında olan teknik direktör Vahid Halilhodzic rakibini farklı stratejilerle yıkmanın hesabını yapıyor. Boşnak hocanın olmazsa olmaz isteği ise hırs ve orta sahada pres yaparak rakibi hataya zorlamak.

Tecrübeli hoca maçta forma giyecek olan tüm futbolcularından ekstra mücadele isterken taktiğini kanatlar üzerine kuruyor. Hızlı kanat organizasyonları ile rakibini vurmayı hedefleyen Halilhodzic kanatlarda Yusuf Erdoğan ile Sefa Yılmaz'a görev vermeyi planlıyor. Fenerbahçe'nin eksik yönleri üzerine çalışan Halilhodzic antrenmanların ardından Fenerbahçe'nin maç kasetlerini izlemeye de devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor