İşte Gökhan Ünal'ın yeni takımı

İstanbul Büyük Şehir Belediyespor, Fenerbahçe’den Gökhan Ünal ve Beşiktaş’tan Tomas Zapatocny’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.Yapılan görüşmeler sonrasında hem futbolcularla hem de kulüpleriyle anlaşma sağlandığı önümüzdeki hafta içeri

İşte Gökhan Ünal'ın yeni takımı

İstanbul Büyük Şehir Belediyespor, Fenerbahçe’den Gökhan Ünal ve Beşiktaş’tan Tomas Zapatocny’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Yapılan görüşmeler sonrasında hem futbolcularla hem de kulüpleriyle anlaşma sağlandığı önümüzdeki hafta içerisinde imzaların atılacağı öğrenildi.

Radyospor’da Haber Özel Programı’na katılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, “Beşiktaş’tan Zapatocny ve Fenerbahçe’den Gökhan Ünal’ı resmi olarak istedik. Bu transferleri gerçekleştireceğiz. Her iki futbolcuyu da kiralık olarak transfer edeceğiz. Bu noktalarda ihtiyacımız var. Kendileri de arzu ediyorlar. Hem kulüpleri hem de kendileriyle yaptığımız görüşmelerde olumsuz bir kanaat yok. Muhtemelen iki transferi de gerçekleştireceğiz. Futbolcular da takımımıza gelmek istediklerini söyledi. Önümüzdeki hafta bu iki futbolcuya imza attırmak istiyoruz” dedi



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor