İşte formanın verildiği an

 Haber61.NET - Spor Servisi- Ziraat Türkiye Kupası’nda 1461 Trabzon’un Fenerbahçe’yi ağırladığı karşılaşmanın ardından tam bir skandal yaşandı. Fenerli  futbolcu Mehmet Topal  maçtan sonra hakemlerin soyunma odasına giderek  formasını 4 hakemden birine ve

İşte formanın verildiği an

 

Haber61.NET - Spor Servisi- Ziraat Türkiye Kupası’nda 1461 Trabzon’un Fenerbahçe’yi ağırladığı karşılaşmanın ardından tam bir skandal yaşandı. Fenerli  futbolcu Mehmet Topal  maçtan sonra hakemlerin soyunma odasına giderek  formasını 4 hakemden birine verdi.

"Bunun adı skandal " haberi için tıklayın

1461 Trabzon ile Fenerbahçe arasında  Ziraat Türkiye kupasında Avni Aker’de oynanan ve Fenerbahçe’nin 2-0 galip geldiği karşılaşmayı Suat Aslanboğa, Muhittin Gürses ve Mehmet Cem Hanoğlu üçlüsü yönetirken karşılaşmada Ali Palabıyık’ta 4.hakem olarak görev yaptı.

Maçın orta hakemi Suat Aslanboğa karşılaşmanın 90 dakikası boyunca verdiği kararlarla adeta 1461 Trabzon'un bu maçta ipini çeken isim olurken maç sonrası da skandallar zinciri devam etti.

Karşılaşma sonrası Mehmet Topal’ın elindeki formayı hakem soyunma odasına giderek hakemlerden birine verdiğinin görüntülerini haber61.net ele geçirdi.

İŞTE O SKANDAL GÖRÜNTÜ TIKLAYIN

Fenerbahçeli Mehmet Topal  maçın bitiminin ardından hakemlerin soyunma  odasına giderek formasını 4 hakemden birine verdi

1461 Trabzonlu oyuncuların arkasından yürüyen Fenerbahçeli futbolcu  Mehmet Topal elinde tuttuğu formayı 4 hakemin bulunduğu odaya girerek hakemlerden birine verdi

 Mehmet Topal’ın den Fenerli futbolcu Mehmet Topal burada formasını hakeme vererek odadan formasız olarak çıktı.

Bir futbolcunun maç sonrası hakem odasına nasıl girebildiği büyük bir merak konusu olurken, tartışılan hakemlere  artık nasıl güvenileceği ise kafalarda apayrı bir soru işareti oluşturdu.

Geçmiş dönemde  hakem Ali Aydın ,Galatasaraylı Hakan Şükür’un formasını maçtan sonra aldı diye kıyamet koparken MHK’nın 1461 Trabzon- Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupası maçı bitiminde  Fenerli futbolcu Mehmet Topal’ın formasını alan hakeme soruşturma açıp açmayacağı ise merak konusu.

Haber : Orhan CAVUŞOĞLU 

Şükrü Üçüncü

Doğan Alayoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor