İşte Fener'in taahütname yalanı!

FENER’İN TAAHÜTNAME YALANIFenerbahçe  kulübünün açıklamasında Trabzonspor’a geliş ve gidiş konusunda taahütname imzaladı şeklindeki açıklaması tamamen yalan.Maç öncesi güvenlik toplantısında alınan kararlar hakkında farklı açıklamalar geldi.FENERBAHÇE: “İ

İşte Fener'in taahütname yalanı!

FENER’İN TAAHÜTNAME YALANI

Fenerbahçe  kulübünün açıklamasında Trabzonspor’a geliş ve gidiş konusunda taahütname imzaladı şeklindeki açıklaması tamamen yalan.

Maç öncesi güvenlik toplantısında alınan kararlar hakkında farklı açıklamalar geldi.

FENERBAHÇE: “İstediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız’ zihniyetindeler. Nereden çıkacaklarına dair taahhütname imzaladılar.”

TRABZONSPOR: “Toplantıya giden arkadaşlarımız stada nereden girip çıkacağımız konusunda bir taahütname imzalamadı. Uyarsalar, dinlerdik.”

 EMNiYET: “Trabzon’u temsil eden yöneticiye, ‘Hacıosmanoğlu stadı, E-5’e çıkan kapıdan terk etsin’ dedik. Ancak kulak asmadı.”

TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, stadı terk ederken F.Bahçeli taraftarların arasında kalmasına yol açan güvenlik zaafiyeti hakkında tartışmalar sürüyor. Bu konuda gözler, maç sabahı yapılan eşgüdüm toplantısına çevrildi. Güvenlik önlemlerinin konuşulduğu toplantı ile ilgili farklı cephelerin açıklamaları ise, kafaları daha da karıştırdı. Kural olarak Eşgüdüm toplantılarında taahütname imzalanmazken Fenerbahçe kulübü ceza yememek için yalan açıklamalarını sürdürüyor 

EŞGÜDÜM TOPLANTILARINDA TAAHÜTNAME İMZALAMA YOK

Fenerbahçe kulübü yaptığı açıklamada Trabzonspor yektkilisinin kafilenin geliş ve gidişlerinde belirlenen yollar ile ilgili taahütname imzaladığı şeklinde yapılan açıklama genrçeği yansıtmıyor.TFF’nin eşgüdüm toplantısı için dağıttığı matbuu evrekta geliş gidişlerle ilgili bir bölüm yok.Fenerbahçe kulübü ve Fener Medyası ısrarla Trabzon yetkilisne kafilenini geliş ve gidişleriyle ilgili  taahütname imzaladı şeklinde açıklama yaparken TFF Eşgüdüm toplantılarındaki matbuu kağıtta  böyle bir imzanın olmadığı ortaya çıktı. Emniyetten’dea Trabzonspor’a hiçbir uyarı gelmezken koyu Fenerbahçeli Emniyet yetkilisi Suat Ekici’nin Fenerbahçe ile aynı dili konuşması ise kafaları karıştırdı

TAAHÜTNAME BELGESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...

E-5 YERİNE KADIKÖY’E ÇIKTI 

EMNİYET: “Trabzonspor’u temsil eden yönetici Serkan Ünver’e şu uyarılar yapıldı: 1) Trabzon yöneticileri, takım otobüsü ile stada giriş yapmalı. 2) Maçtan sonra Hacıosmanoğlu ve yöneticiler, F.Bahçe taraftarıyla diyaloğa girebilecek noktalarda açıklama yapmamalı. 3) ‘Hacıosmanoğlu, stadı E-5’e çıkan kapıdan terk etsin.’ (Ama Kadıköy’ün içine çıkan kapı kullanıldı.)

BASIN AÇIKLAMASININ YERİ YANLIŞTI

F.BAHÇE: “Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız’ zihniyetindeler. Nereden çıkacaklarına dair taahhütname imzaladılar. Ancak emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak F.Bahçe taraftarı ve olaylar provoke edilmeye çalışılmıştır.”

‘NE İMZA ATTIK, NE DE UYARILDIK’

TRABZONSPOR: “Eşgüdüm toplantısına iki arkadaşımız Serkan Ünver ve Adem Kuduban katıldılar. Trabzonspor Yönetimi’nin nereden girip nereden çıkacağı konusunda herhangi bir protokol imzalamadılar.

Devlet bana maçta koruma verdi. O korumayla birlikte garaja gittim. Öyle bir şey olsaydı koruma bana ‘Dışarıda olay var çıkma’ derdi çıkmazdım.”

BU DA BAYRAK TARTIŞMASI

TRABZONSPOR Yönetimi, bayraklarının Şükrü Saracoğlu Stadı’na tek iple asılmasına tepki gösterdi. Genel Sekreter Köksal Güney, “Bayrak bir takımın en önemli simgelerinden biridir. Bayrağa yapılan saygısızlık kulübe yapılan saygısızlıktır. Ben bunun bilinçsiz bir şekilde asıldığını sanmıyorum. Bizi kışkırtmak için yapıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor