İşte Fenerbahçe'nin yeni başkanı

Yönetimin başkan olarak düşündüğü Nihat Özdemir’e Aziz Yıldırım da onay verdi...Nihat Özdemir’in 25 Eylül’deki genel kurulda başkanlığa aday olması bekleniyorF.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi’ne düştüğü ilk günlerde “Aklandıktan sonra görevimi

İşte Fenerbahçe'nin yeni başkanı

Yönetimin başkan olarak düşündüğü Nihat Özdemir’e Aziz Yıldırım da onay verdi...

Nihat Özdemir’in 25 Eylül’deki genel kurulda başkanlığa aday olması bekleniyor

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi’ne düştüğü ilk günlerde “Aklandıktan sonra görevimi bırakacağım” açıklaması yapmıştı. Bu ifadeyi kullandığı andan günümüze kadar sarı-lacivert atan her kalbin merakla cevabını beklediği soru ise ‘Yeni başkan kim olacak? Bu isim son 1 haftada gayet netleşmiş durumda: Nihat Özdemir.

Yönetimin başkan olarak düşündüğü Özdemir’e Aziz Yıldırım’ın da sıcak bakmasının ardından hızlanan sürecin, 25 Eylül’de yapılacak olağanüstü genel kurulda Nihat Özdemir’in adaylığını açıklamasıyla daha da hızlanması bekleniyor.

Genel kurula kadar Nihat Özdemir’in de kafasındaki soru işaretlerini sileceği ve F.Bahçe başkanlığına tek aday olarak soyunması beklenirken, sarı-lacivertli yönetimde değişim olup olmayacağı şu an için net olarak bilinmiyor.

Hatırlanacağı gibi Özdemir, kısa süre önce istifa etmiş ama istifası yönetim tarafından kabul edilmeyince, “Mayıs’a kadar görevimi tamamlar, sonra ceketimi asarım” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler