İşte Fenerbahçenin Trabzon kadrosu!

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.Sarı-lacivertlilerin Trabzonspor maçı için oluşturulan 19 kişilik kadrosuna, milli maçta sakatlanan Caner Erkin de dahil edildi. Ceza

İşte Fenerbahçenin Trabzon kadrosu!

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.

Sarı-lacivertlilerin Trabzonspor maçı için oluşturulan 19 kişilik kadrosuna, milli maçta sakatlanan Caner Erkin de dahil edildi. Cezalı Volkan Demirel ile tedavileri süren Raul Meireles ve Egemen Korkmaz ise kadroda yer almadı.

Fenerbahçe'nin bordo-mavililer ile yapacağı karşılaşmanın kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike.

Fenerbahçe kafilesi akşam üzeri uçakla Trabzon'a gidip, kara yoluyla Rize'ye geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler