İşte Fenerbahçe taraftarı bu!

Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin final maçında Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Azerbaycan ekibi Rabita Bakü'yü 3-0 yenerek şampiyon oldu.Rakibine set vermeden maçı kazanan kırmızı-beyazlılar, Avrupa'nın voleyboldaki en öne

İşte Fenerbahçe taraftarı bu!

Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin final maçında Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Azerbaycan ekibi Rabita Bakü'yü 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Rakibine set vermeden maçı kazanan kırmızı-beyazlılar, Avrupa'nın voleyboldaki en önemli kupasını Türkiye'ye getirmeyi başardı. Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom bu başarısıyla Türkiye'de bir ilkin de sahibi oldu.

Final maçında Fenerbahçe taraftarının yarı finalde Fener'i eleyen Vakıfbanklı voleybolcular yerine rakibine destek verilmesi büyük tepki doğurdu!

Vakıfbank oyuncularına sahaya ısınmak için çıktıklarında tepki gösteren taraftarlar, daha sonra Rabita Bakü bayrakları açtı. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, taraftarlardan bayrakları indirmelerini istedi. Bunun üzerine taraftarlar bayrakları indirdi.

Ancak Koç’un salondan ayrılmasının ardından yeniden bayrakları açan taraftarlar özellikle Vakıfbank’ın kardeş oyuncuları Gözde ile Özge’ye tepki gösterdi. Fenerbahçeli taraftarlar Azeri takımının oyuncularına alkışlayıp destek verdi. Bu grup maçın sonlarına doğru salondan ayrıldı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler