İşte Emre Aksoy'un vaatleri!

İlk ziyaretini Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ve yönetimine gerçekleştiren Aksoy, Trabzonspor kongresi için çok adaylı bir yarışın içerisine girdiklerini belirtti. Aksoy “Şu an için bir seçim süreci yaşıyoruz. Cemiyet olarak siz bu sü

İşte Emre Aksoy'un vaatleri!

İlk ziyaretini Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ve yönetimine gerçekleştiren Aksoy, Trabzonspor kongresi için çok adaylı bir yarışın içerisine girdiklerini belirtti. Aksoy “Şu an için bir seçim süreci yaşıyoruz. Cemiyet olarak siz bu süreci atlattınız.

Biz de Allah’ın izni ile ve alnımızın da akıyla bu süreçten çıkacağız. Geçmişte ki şampiyonlukları yeniden yaşatabilmek adına bu yola ekibimizle birlikte baş koyduk. İlerleyen zamanlarda da ekibimi medyaya ve kamuoyuna tanıtacağım ama Trabzonspor’u tutan herkes bizim için yöneticidir.

Biz her şeyden önce alt yapıya büyük önem vereceğiz. Sporcu satın alan değil, satan bir kulüp durumuna geleceğiz. Yani alt yapımız üretici olacak” dedi.

Ardından Trabzonspor başkan adayı Emre Aksoy, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Başkanı Cevat Kol ve ekibini de ziyaret etti. Cevat Kol, Aksoy’un Trabzon’dan tek ve en genç başkan adayı olduğunu, buna da saygı duyduklarını ifade ederek bu süreçte bu kadar aday çıkmasının Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu ve sahiplenme duygusundan kaynaklandığına inandığını söyledi.

Emre Aksoy ise, bu kadar adayın kendilerini memnun ettiğini ve bununda Trabzonspor’un büyüklüğünün göstergesi olduğunu belirterek “Elimizden geldiğince herkesin kapısını çaldık, çalmaya da devam edeceğiz. Trabzonspor’da küskünlükleri ortadan kaldırıp herkes ile kucaklaşmaya geliyoruz.

Ben değil, biz anlayışıyla camiayı yeniden bütünleştirmek adına elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Her maçımızı bu kulübün değerlerinin koluna girerek birlikte izleyeceğiz. Biz bundan sonra da bu sokaklarda yürüyeceğimiz için vaatlerimizi yerine getirmek zorundayız. Yönetim kadrosu ile sportif kadroyu birbirinden ayrı tutacağız” diye konuştu.

Aksoy kamuoyunda ‘çekileceği ya da birleşeceği’ yönünde çıkan iddialarla ilgili bir soru üzerine “Biz yönetimimizde ki insanları acele edip yanlış seçmek yerine, bizimle yola sonuna kadar devam edecek bir yönetimi oluşturarak listemizi öyle açıklayacağız.

Allah nefes verdiği sürece sandığın başındayız. Kimseyle birleşme düşüncemiz yok. Birleşmek isteyen varsa da kapımız açık” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor